غذاهای مفید برای کبد چرب Fundamentals Explained
غذاهای مفید برای کبد چرب Fundamentals Explained
Blog Article
چغندر نیز یک غذای مفید دیگر برای پاکسازی و بهبود عملکرد کبد است؛ به دلیل اینکه سرشار از فلانوئید گیاهی و بتا کاروتن است، باعث میشود که عملکرد کلی کبد تحریک شود و بهبود یابد.
مصرف مداوم کربوهیدراتهای تصفیه شده، حجم چربی انباشته در کبد را افزایش میدهند؛ بهخصوص در مواردی که مصرفکنندگان جزو افراد بسیار چاق یا مقاوم به انسولین باشند.
اجتناب از مصرف الکل: الکل یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده کبد چرب است.
ازآنجاکه کبد در ناحیهی سمت راست شکم قرار دارند، چربیهای تجمعیافته در این قسمت میتواند به سلولهای کبدی هم آسیب برساند.
مقاومت به انسولین در کبد باعث میشود که سطح قندخون بالا رفته و احتمال تجمع چربی در کبد افزایش پیدا کند.
مصرف نمک و شکر را محدود کنید: مصرف نمک و شکر را به حداقل برسانید.
حجم آب را ببینید چینی ها نوروز ایران باستان را اینگونه جشن گرفتند
Your browser isn’t supported any more. Update it to find the most effective YouTube working experience and our latest features. Learn more
یک سیب در روز، راز سلامت کبد است. سیب سرشار از پکتین، یک فیبر محلول است و میتواند سموم سیستم گوارش و کلسترول خون را کاهش دهد و هم چنین از کار زیاد کبد جلوگیری میکند.
بیماری کبد چرب زمانی رخ میدهد که چربی اضافی در کبد به دلیل عدم توانایی بدن در متابولیسم چربی، انباشته میشود.
در بسیاری از موارد، آزمایش خون با مشخص کردن افزایش آنزیمهای کبدی میتواند وجود این اختلال را تأیید کند.
لازم است برای کاهش وزن آهسته اما پیوسته از یک رژیم لاغری متعادل پیروی شود. کاهش وزن سریع، میتواند بیماری کبد چرب را به سوی وضعیت بدتری سوق دهد. پزشکان اغلب رژیم غذایی مدیترانهای را توصیه میکنند که سرشار از سبزیجات، میوهها و چربیهای خوب است.
متأسفانه در حال حاضر، کبد چرب حاد دلیل شماره یک پیوند کبد در زنان است. در مردان، این دومین علت اصلی پیوند، پس از بیماری کبد الکلی است و به همین دلیل توصیه میشود در همان کودکی از بیماری کبد چرب در کودکان جلوگیری کرد.
سیر ،برای پاکسازی کبد عالی است. سیر به فعالسازی آنزیم هایی که کبد را از سموم پاک می کنند، کمک می کند. همچنین دارای دو ترکیب طبیعی به نام های کبد چرب کم آلیسین و سلنیوم است ،که به فرآیند پاکسازی کبد کمک می کنند و از کبد در برابر آسیب سموم محافظت می کنندر علاوه بر آن، سیر میزان کلسترول و تری گلیسرید را کاهش می دهد، که مانند بار سنگینی برای کبد هستند و مانع از عملکرد درست کبد می شوند.